Babysang

Babysang starter opp igjen 23.august! For påmelding, vennligst benytt skjema under.

Babysangen foregår vanligvis slik:

De eldste babyene (ca. 6 mnd. - ca 12+ mnd ) møtes i kirkerommet kl. 10 - kl. 10.45

De yngste babyene (ca. 1. mnd. - ca. 6 mnd.) samles i kirkerommet kl. 10.50 - ca. kl. 11.25

Etter sangstunden har vi mat og prat i menighetssalen - dette er en fin mulighet til å bli kjent med andre småbarnsforeldre. Noen av kirkens folk byr på kaffe/te (og ofte nystekte vafler!). Du kan gjerne ta med egen matpakke!

Pris kr. 200,- Da kan dere være med så lenge dere vil! Påmeldingsinfo og betalingsinformasjon finner du ved påmeldingsknappen i høyre spalte her.
På babysang får hver baby et enkelt rytmeinstrument - og en CD når de blir "babysangpensjonister".

Søreide menighet plikter å tilby sine døpte opplæring i den kristne tro fra 0 - 18 års alder. Babysang er menighetens tilbud til de aller yngste. På babysang er det fokus på takk for det fantastiske skaperverket hvert enkelt barn er. Stemmen er et viktig redskap til nærhet, derfor synger vi mye på babysang, og bruker ellers enkle rekvisitter og instrumenter.

Påmelding og betaling

Trykk på knappen under for å melde barnet ditt på babysang:

Ved påmelding betales 200,- kr . til kontonummer 3412.30.57920. Merk betalingen med "Babysang".