Tårnagenter

Går du i 3. klasse?
Liker du spenning?
Er du nysgjerrig?

Tårnagenthelg er noe for alle tredjeklassinger! På Tårnagenthelgen møtes vi om lørdagen for å utforske kirken vår. Med detektivarbeid og lure tips får alle som er med, besøke krinker og kroker i kirken der man ikke får gå til vanlig. Spesielt spennende er det å være høyt, høyt oppe... Søndag morgen møtes vi igjen til agentvirksomhet før gudstjenesten. Både gudstjenesten og kirkekaffen etterpå blir preget av agentenes nærvær.

Tårnagenthelg er en nasjonal satsing som gjennomføres i mange menigheter i hele Norge. I Søreide er dette blitt et populært tiltak i løpet av de få årene vi har gjennomført dette. Mellom 20 og 40 barn har vært med på Tårnagenthelg hvert år, og tilbakemeldingene vi har fått er veldig positive!

Påmelding for vårens tårnagenthelg er nå stengt.