Er du glad i å bake? Liker du å gjøre det hyggelig for andre?

Vi trenger flere kirkekaffeverter!

Kirkekaffen etter gudstjenestene i Søreide er et av de viktigste møtepunktene for folk i alle aldre. I en tilværelse som for mange er travel og hverdagene nøye organisert for å rekke det vi synes vi må, blir denne stunden et pusterom hvor en kan sette seg enkelt ned og snakke med kjente eller bli kjent med nye.
Vi har et trofast korps av kirkekaffeverter som steller til, men flere av disse har stått på lenge og kan ikke stille så ofte som før. Derfor trenger vi noen nye medarbeidere for å rekke over alle søndagene.
Hva innebærer det å være kirkekaffevert?
En eller to søndager i halvåret utfordres du til å komme litt før gudstjenesten og være med å gjøre klart, og ha med en kake, kringle, boller el. lign. Det er vanligvis to sammen hver søndag. Etter kirkekaffen er det å hjelpe til med å rydde og vaske opp. Vi har en fast medhjelper som trekker kaffe og te og tar hovedansvar for oppvasken, han er med nesten hver søndag.
Kan du tenke deg å være med?  Vi vil så gjerne at vi kan fortsette å ha kirkekaffe hver søndag, for vi ser at det betyr så mye for folk.

Hvis du tror dette er en oppgave for deg, kan du ta kontakt med Elisabeth Andersen, tlf. 55 59 71 84, epost: elisabeth.andersen@bergen.kirken.no , eller Lars Martin Hol, tlf. 55 59 71 06, epost: lars.martin.hol@bergen.kirken.no
Så håper vi noen føler seg truffet av denne utfordringen   :-)