Spørsmål om konfirmasjonsgudstjenesten?

Er det reserverte plasser? Hvor lenge varer gudstjenesten? Kan vi kjøre bil? Her finner du forhåpentligvis korte og konsise svar på det du lurer på.

Hvor mange gjester kan vi ha med på gudstjenesten?
Konfirmantene sitter fremme i kirkerommet. Hver konfirmant har ni reserverte plasser til sine gjester. Der det er 30 konfirmanter på gudstjenesten, er da alle seter i "hovedrommet" i kirken reserverte. I tillegg til dette er det ca. 200 plasser som ikke er reserverte. Disse er bakerst i kirken (i det som til vanlig er menighetssalen). Her kan alle sette seg der det er ledig. Er det færre enn 30 konfirmanter, blir det altså flere ikke-reserverte seter i kirkerommet.

Hvordan vet vi hvor våre reserverte seter er?
På kappeprøvingen 18. mai får konfirmantene med seg et oversiktskart over hvor de reserverte setene er. Det vil også henge kart og lister i kirken på konfirmasjonsdagen.

Når skal vår konfirmant konfirmeres?
Dere finner en oversikt på siden konfirmant.soreidekirke.no.

Når skal vi møte?
Konfirmantene må være på plass 30 minutter før gudstjenesten starter.Familie og andre gjester kan komme like tidlig hvis dere ønsker. Dersom det har vært en gudstjeneste tidligere samme dag, ber vi dere om ikke å komme tidligere enn dette, av hensyn til alle som skal ut av kirken (og parkeringsplassen) fra forrige gudstjeneste.

Hvor lenge varer det?
Selve gudstjenesten varer like under en time. Det blir brukt en del tid på fotografering og lignende etterpå.

Skal en profesjonell fotograf ta gruppebilde av konfirmantene?
Nei. Men konfirmantene blir stilt opp slik at vi kan ta et bilde til menighetsbladet Refleks, og så kan alle som ønsker det, selv ta bilder av konfirmantene.

Hvordan er parkeringsforholdene?
Det er ikke så mange parkeringsplasser ved kirken. Vi har fått tillatelse av Lars Jønsson Bolig A/S til å bruke parkeringsplassen der coop Prix var før, alle dagene. Dersom dere har mulighet til å gå, samkjøre eller kjøre i flere omganger, er det fint, så det blir plass til alle.

Hva hvis jeg lurer på noe mer?
Ta kontakt med Geir Endre på 55597104 eller gk676@kirken.no.

Lykke til med forberedelsene!
Vi gleder oss til den store dagen!