Skattejakt for treåringer

Barn som er født i 2014, er inviterte til en skattejakt for å finne igjen motivene fra den lille boken "Kirken min".

I fadderpakken er gaven ved 3årsdagen etter dåpen en fin, liten bok med bilder fra kirken vår. Vi er mange som er glade i kirken vår, og vi håper de som vokser opp i menigheten, også vil bli glade i den.

Tirsdag 14.november kl 16:30 er alle som har blitt eller blir 3 år i 2017 inviterte til kirken. Vi skal spise hot-dogs, ha en liten samling, og så er det klart for en skattejakt i kirkerommet. Da får barna gå sammen med en voksen og utforske det store rommet og alt det fine de kan kjenne igjen i boken sin.

Det venter en liten skatt til alle som deltar!

Påmelding over nett er nå stengt, men dersom dere har lyst å være med, kan dere sende en sms til menighetspedagog på 466 20 946, så skal vi se hva vi får til!

Velkommen alle 2014-barn!