Kjenner du en LYS VÅKEN 6. klassing?

Fra lørdag 25. til søndag 26. november kan kirkens 6. klassinger overnatte i kirken!

Natten fra 25. til 26. november kan menighetens 6. klassinger få overnatte i kirken!

Lørdagen blir sosial og lærerik, kvelden blir sen og søndagen er man lys våken og klar til gudstjeneste! På søndagen kommer også foreldre til gudstjenesten kl. 11.00 der barna bidrar, og alle er med på kirkekaffen etterpå.

Lys Våken handler om å være lys våken for skaperverket, jorden vi bor på, for Gud og for hverandre. Vi skal snakke og leke om rettferdig fordeling og skapelsen. Dette har alltid vært et populært tiltak i trosopplæringsplanen vår. Forrige skoleår var det over tretti 6. klassinger som deltok på Lys våken.

La oss bare få avklare én ting med en gang: Nei, man er ikke lys våken hele natten. Alle skal få sove!

Påmelding over nett er nå avsluttet, men dere kan ta kontakt med menighetspedagog på es459@kirken.no, og så kan vi se hva vi kan få til :)