Familiemiddag

Velkommen til familiemiddag i Søreide kirke annenhver tirsdag - et møtested på veien hjem!

Vi i Søreide kirke inviterer til familiemiddag i kirken annenhver tirsdag! Tanken er at familier skal kunne komme rett fra skole/barnehage og spise en billig middag sammen med andre familier - et møtested på veien hjem.

Det starter klokken 16.00, men man kan komme når det passer. Middagen blir servert mellom 16.30 - 17.00, slik at alle skal kunne rekke det.  Det vil være enkle aktiviteter tilgjengelig for barna, slik at de kan leke sammen mens de voksne prater sammen. Klokken 17.30 blir det en liten samlingstund inne i kirken, før vi avslutter klokken 18.00.

Prisen på middag er kr. 30,- for enkeltpersoner, og kr. 60,- for en familie. Vi tar både kontanter og Vipps.

Datoene for høstens familiemiddager er: 12. september, 26. september, 24. oktober, 7. november og 21. november.

Håper vi sees der!

19. september 2017 | Logg inn |