Luther og Bach

Finale for Lutheråret i Søreide menighet.

Søndag 26 november kl 20:00 inviterer vi til release- konsert med vår eminente vikarorganist Ivar Meland. Denne kvelden får vi mulighet til å høre fantastisk orgelkunst. Så her gjelder det om å benytte muligheten til en stor konsertopplevelse.

Ivar Meland skriver følgende om CD\en og konserten: Ny dobbel CD der Kolbein Haga og Ivar Mæland speler begge orgelmesser av J.S. Bach basert på Martin Luthers katekismekoraler. Innspillingen er gjort på barokkorglene i Stavanger Domkirke og den nye Udland kirke i Haugesund. Ivar Mæland inviterer til release-koncert i Søreide kirke Søndag den 26.11 og spiller der den sjelden hørte såkalte lille orgelmesse, omkranset av det berømte Preludium og fuge i Ess-dur som begynner og slutter innspillingene.